DIENSTEN

Stucadoors & Afbouwbedrijf Uijtendaal biedt verschillende diensten aan op het gebied van stucwerken en afbouw en is vooral gespecialiseerd in traditioneel stucwerk. Wij denken vooral met u mee over de beste oplossing voor de afwerking van uw bouwproject. Elk project van klein tot groot en van badkamer, wanden, tot complete plafonds volbrengen wij tot een prachtig eindresultaat.

SPECIALISATIES

Wij zijn gespecialiseerd in traditioneel stucwerken. Voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning of organisatie kunt u bij ons terecht voor kwaliteit en vakkennis. Naast het gewone stucwerk zijn wij gespecialiseerd in het volgende:

 

- Sierplijsterwerk & Lijstwerk
- Ornamenten
- Betonlook
- Betoncire & Marmerlook

 

badkamer

 

Ook op het gebied van de nieuwste trends en moderne stuctechnieken kunt u bij ons terecht.

ONZE ANDERE DIENSTEN

Tevens bieden wij naast alle traditionele stucwerk- en afbouwwerkzaamheden ook andere diensten aan. Deze diensten zijn:

 

- Timmerwerkzaamheden
- Tegelwerk
- Schilderwerk

Geen project is gek genoeg, wij bieden een compleet en op maat gemaakte dienstverlening aan.

NOA AFBOUWGARANTIE

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. Dit keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen.

 

Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. Voor meer informatie over de NOA afbouwgarantie kunt u surfen naar hun website:

 

http://www.ubentbeteraf.nl/